Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Benky Industrial Co., Ltd. 86-0755-29820527-888 marketing@cnbenky.com

Νέα

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Benky βιομηχανικό χαιρετισμοί του νέου έτους επιθυμιών εσείς!

Benky βιομηχανικό χαιρετισμοί του νέου έτους επιθυμιών εσείς!

January 25, 2020

 

Αγαπητοί φίλοι από όλες τις κοινωνικές τάξεις:


Καλή χρονιά σε σας! Επεκτείνουμε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μας και ειλικρινής χάρι σε σας μέσω του ιστοχώρου μας με μια ευγνώμονα καρδιά! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη σας για μας φέτος, η οποία έχει επιτρέψει στην επιχείρησή μας για να σημειώσει συνεχείς πρόοδο και την ανάπτυξη.


Πόσιμο νερό Siyuan, ξέρουμε ότι κάθε πρόοδος και επιτυχία της βιομηχανίας Benky είναι αδιάσπαστες από την προσοχή σας, εμπιστευόμαστε, υποστηρίζουμε και συμμετοχή. Η κατανόηση και η εμπιστοσύνη σας είναι η ισχυρή κινητήρια δύναμη για την πρόοδό μας. Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης Benky βιομηχανικής, μας έχετε δώσει την ασύγκριτη δύναμη. Με τη μεγάλη προσοχή και την υποστήριξή σας και τις επιμελείς προσπάθειες όλου του προσωπικού μας, έχουμε επιτύχει τα άριστα αποτελέσματα το ένα μετά το άλλο με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και την καλή φήμη μας. Δεδομένου ότι το κινεζικό νέο έτος πλησιάζει, σας ευχαριστήστε για την υποστήριξη και την αγάπη σας για μας στις προηγούμενες ημέρες!


Στο νέο έτος, όλοι οι υπάλληλοι της βιομηχανίας Benky θα συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά, να αναπτύσσονται και να καινοτομούν, και να δημιουργούν τη βιώσιμη αξία για όλους τους τομείς των νέων και παλαιών πελατών κοινωνίας, και φίλοι. Συγχρόνως, ελπίζω ότι μπορείτε να συνεχίσετε να μας υποστηρίζετε και να βοηθάτε, και ελπίζω μπορούμε να εργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε λαμπρό!

Τέλος, επιθυμώ σας και τις οικογενειακές καλές υγείες σας στο έτος του αρουραίου το 2020! Η επιχείρηση βουίζει! Όλοι Μαΐου πηγαίνει καλά με σας! !